20210717-416A1899.jpg
 

Testimonials

Super ervaring!

We gingen voor een kerst fotoshoot met onze driejarige zoon. Jeroen geeft goeie instructies op een rustige manier zodat we helemaal op ons gemak waren. En dat is te zien op de foto's! Niet teveel geposeerd, maar lekker gek doen als gezin. 'Op de schouders van papa' , 'zwaaien', 'waar is mama?', Jeroen past zich volledig aan aan zijn publiek.
Achteraf kregen we al heel snel digitaal het resultaat te zien. Daarna konden we rekenen op advies voor de prints en andere foto-producten. Alles werd met zorg thuis geleverd. We zijn heel tevreden van het resultaat. Dank je wel! Zeker voor herhaling vatbaar!

Lien D

Zalige kerel met droge humor die je meteen op uw gemak stelt.
Neemt z'n tijd om op voorhand alles te bespreken.
Down to earth en luistert naar wat je belangrijk vindt in je foto's.
Bewerkte foto's waren snel beschikbaar en van zeer mooie kwaliteit.
Staat open voor nieuwe ideeën en om gekke dingen ook uit te proberen.
Een uitdaging is hem niet te veel, he loves it :p !

Jolien V

We zijn een beetje zenuwachtig in de wagen gestapt op weg naar de fotoshoot, we hadden dit nog nooit gedaan. Jeroen geeft zeer goede instructies en stelde ons snel op ons gemak. We hadden veel plezier tijdens deze shoot, en dat zie je ook op de foto's. Jeroen heeft oog voor detail en goede composities, het resultaat is daar ook naar: geweldig!

De dag zelf nog kregen we enkele foto's te zien en het hele album volgde niet veel later. We waren erg ontroerd door het resultaat. We bevelen Jeroen dan ook van harte aan!

Michael L

 
Contact

Door Jeroen zijn droge humor ben je direct op je gemak. Geen stijve bedoening, maar een losse aangename sfeer. Dit resulteert in erg spontane foto's.

Op onze trouw was Jeroen als huwelijksfotograaf aanwezig. Onverwacht emotionele momenten weet hij ook perfect vast te leggen.

#ZeerTevreden #TopFotograaf #ProfessionaliteitMetEenGlimlach

Dimitri V

 

Contacteer Jeroen!

Leeuweriksstraat 4, 8650 Houthulst

0472 03 13 24

Bedankt voor de inzending!

DSC_8284-bewerkt.jpg