PRIJZEN HUWELIJKSFOTOGRAAF

Alle prijzen van jullie huwelijksfotograaf vinden jullie in het overzicht hieronder. Transparant en eenvoudig. Ik hou van goede afspraken. Het leven is te kort voor moeilijk gedoe. Daarom zijn al mijn prijzen 'all in'. Van onbeperkte verplaatsingen in Vlaanderen, tot de zorgvuldige afwerking van jullie trouwfoto's. Met veel liefde plannen jullie het feest van jullie leven. Met diezelfde liefde leg ik dit graag vast.

€320,-

MINI WEDDING  (3u)

Whats in it?! 3 uur fotoreportage (aansluitend) Een momentje apart met het bruidspaar en groepsfoto's. Digitaal platform met alle beelden + USB stick met alle bewerkte beelden. Aflevering van de beelden binnen de 30 dagen werkdagen. Korting op het bestellen van albums en prints.

Per bijkomend uur: 200 euro

€999,-

LOVE STORY (6u)

Eindelijk is het zover: een droom van jaren gaat in vervulling. Die geweldige grote dag willen jullie met dierbaren samen beleven, maar uiteraard ook op z’n best op de foto. Met 6 uren huwelijksfotografie hebben jullie de belangrijkste momenten van jullie trouwdag voor altijd zorgvuldig en origineel vastgelegd op de foto. Uiteraard zijn jullie niet verplicht om het trouwalbum erbij te nemen, maar hebben jullie wel steeds de mogelijkheid om het trouwalbum achteraf te bestellen.

*Per bijkomend uur: 150 euro 

€1499,-

THE PERFECT MATCH (10u)

Van jullie zorgvuldig gepland huwelijksfeest willen jullie geen moment missen. Daarom willen jullie een huwelijksfotograaf die een complete huwelijksreportage maakt van het begin tot het einde. Heel jullie verhaal vereeuwigd door jullie -zorgvuldig- gekozen huwelijksfotograaf. Want op jullie grote dag willen jullie niets aan het toeval overlaten. Uiteraard zijn jullie niet verplicht om het trouwalbum erbij te nemen, maar hebben jullie wel steeds de mogelijkheid om het trouwalbum achteraf te bestellen.

*Per bijkomend uur: 150 euro 

 
 
DSC_8284-bewerkt.jpg

Contacteer Jeroen!

Bedankt voor de inzending!