top of page
Zoeken

Lensalot in de krant! (krant van Westvlaanderen)

HOUTHULST - Fotograaf Jeroen Gunst opende in de Leeuwerikstraat Lensalot. “Augustus is al volgeboekt”, glundert Jeroen, die ook nog in Brugge lesgeeft in de fotografie.Jeroen Gunst, zaakvoerder van Lensalot, met camera in aanslag. (foto ACK)

Jeroen Gunst (32), getrouwd met Evelien Demeulenaere, woont sinds april in de Leeuwerikstraat 4. Jeroen is een persoon met veel gevoel voor humor die de kunst kent om mensen direct op hun gemak te stellen, of het nu om het nemen van een pasfoto of een huwelijksreportage, een gezinsshoot of portret gaat.

“Ik ben gestart als fotograaf in Koekelare, maar daar had ik geen ruimte om een studio te bouwen en dus gingen Evelien en ik op zoek naar een iets ruimer huis. We kwamen in Houthulst terecht waar Evelien meteen verliefd werd op het huis en ik op het bijgebouw: ideaal om er een studio in onder te brengen” vertelt Jeroen. “Alhoewel ik nog maar pas begin, ben ik voor augustus al bijna volgeboekt. Waarvoor mensen hier terecht kunnen? Voor het bevriezen van een moment dat voor altijd bewaard kan blijven, fotoreportages dus op alle mogelijke locaties, pasfoto’s , huwelijks-, communie-, doopselvieringen, lentefeesten, familiefoto’s , bedrijfsreportages, vastgoed- en interieurshoots, videoreportages ook van gezinnen met muziek erbij gemonteerd.”

“Samen met mijn broer heb ik een nevenbedrijf Projectiel dat gespecialiseerd is in dansoptredens en ik geef ook nog les fotografie in Brugge. Fotoshoots kunnen in de studio maar deze is nog niet helemaal afgewerkt. Verder ben ik dynamisch en pas mij aan de wensen van de klanten aan. Iedere stijl, van klassiek tot hypermodern, is mogelijk. Voor meer info kan men terecht op https://www.lensalot.be. Een afspraak maken kan via 0472 03 13 24, info over Projectiel via www.projectiel.be . (ACK)

77 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven