top of page

Hallo

Hier ben ik, Jeroen Gunst Fotograaf

Beste partner,

 

De mooiste bruiloften organiseren, de meest magische momenten bijwonen, presteren onder druk en je stressbestendigheid testen. Als partner in huwelijken heb je passie voor je vak. Als professioneel fotograaf heb ik dat ook voor mijn vak!

 

Mijn naam is Jeroen van Lensalot en ik ben professioneel fotograaf met een passie voor bruiloften. Ik ben op zoek naar samenwerkingen met weddingplanners DJ's & ceremoniemeesters in België.

 

Ik ben gespecialiseerd in het vastleggen van prachtige, emotionele en onvergetelijke beelden van bruiloften.
Mijn stijl van fotografie is elegant en tijdloos, ik ben gepassioneerd van het vereeuwigen van de trouwdag door middel van beelden die spreken. Zo kunnen koppels hun trouwdag op een speciale manier herbeleven.

 

Daarnaast ben ik ook partner van het House of Weddings kwaliteitslabel, wat betekent dat je kunt vertrouwen op mijn professionele ervaring en kwaliteit van dienstverlening. Ik heb al talloze bruiloften gefotografeerd en ben altijd op zoek naar manieren om mijn diensten te verbeteren en te innoveren.

 

Als je een klant met Lensalot in contact brengt en zij mijn diensten afnemen, ontvang je een percentage van de totale opbrengst. En dit zonder dat de klant hier meer hoeft voor te betalen. 

Ook zal je terecht komen op een partner pagina op onze site waar klanten jullie snel kunnen contacteren

Een win-winsituatie dus!

Opgelet: we werken slechts met een beperkt aantal partners samen om de werking exclusief te houden. 

Als je geïnteresseerd bent in het verkennen van mogelijke samenwerkingen, neem dan gerust contact op via onderstaande knop. 

 

Met vriendelijke groet,

 

Jeroen van Lensalot

DSC_8236-bewerkt-bewerkt.jpg
bottom of page