top of page
Trouwfotograaf
Trouwfotograaf
Huwelijksfotograaf
Huwelijksfotograaf
Trouwfotograaf
Huwelijksfotograaf
Trouwfotograaf in de regio

Huwelijksfotograaf West-Vlaanderen: ontdek Lens a lot

Ja! De mooiste dag van je leven komt er aan. Deze speciale dag wil je natuurlijk op zijn mooist vastleggen. Welkom bij Lens a lot! Mijn naam is Jeroen, al jaren mag ik mijzelf bekronen met de mooiste baan van het land: trouwfotograaf! Ik zorg ervoor dat je de rest van jouw leven deze spannende dag kunt herbeleven. Van lach tot traan, ik probeer alle emoties van die dag op zijn puurst vast te leggen. Ben je op zoek naar een professionele huwelijksfotograaf in West-Vlaanderen? Lees dan snel verder!

Bruiloft fotograaf West-Vlaanderen

Bij het organiseren van een trouwdag komt natuurlijk enorm veel kijken. Van huwelijkslocatie tot bruidstaart, en van trouwjurk tot de catering. Een goede voorbereiding is daarom het halve werk, daarom vind ik het enorm belangrijk om als jullie trouwfotograaf in West-Vlaanderen jullie echt goed te leren kennen. Op jullie speciale dag zul je het druk genoeg hebben en wil je natuurlijk niet te hoeven omkijken naar de planning en al het geregel. Ik kom daarom graag bij jullie op bezoek om jullie te leren kennen en alle wensen te bespreken. Een echte ‘klik’ ;) met elkaar, dat vind ik belangrijk. Trouwen doe je namelijk niet elke dag!

Huwelijksfotograaf West-Vlaanderen met een glimlach

Als ik één ding belangrijk vind in mijn werk als huwelijksfotograaf is het plezier.

Dit straal ik niet alleen uit als persoon, maar wil ik ook naar voren brengen in mijn foto’s. Ondanks dat mijn werk zeer punctueel en betrouwbaar is, houd ik van een geintje. Ik vind het werken met alle leeftijden leuk, maar in het specifiek kinderen. Je kunt dus zeker verwachten dat alle kinderen met trots hun foto’s kunnen laten zien op school. Een fijne sfeer vind ik belangrijk, want met een veilige en fijne sfeer worden de mooiste foto’s gemaakt.

Trouwfotograaf

Een huwelijksfotograaf die bij je past

Ik vind het net zo belangrijk als jij om een perfect eindresultaat op te leveren. Daarom vind ik het belangrijk om eerst jouw wensen uitgebreid te bespreken.

Heb je een bepaalde stijl die je wilt hanteren of bepaalde locaties waar je wilt shooten? Ik ga er graag over met je in gesprek. Heb je nog geen idee? Ook dat is geen probleem. Door mijn jarenlange ervaring heb ik op veel verschillende bruiloften mogen fotograferen. Van hele klassieke bruiloften tot super moderne bruiloften, niks is mij te gek. Ik heb een rijk portfolio waar je verschillende voorbeelden kunt inzien, om te kijken wat bij je past. Mijn stijl is te omschrijven als natuurlijk en oprecht. Ik houd er van om echte emoties vast te leggen.

Huwelijksfotograaf in de buurt

Meer dan een trouwfotograaf

Huwelijksfotograaf op een andere locatie nodig? Geen probleem. Ondanks dat ik voornamelijk in West-Vlaanderen actief ben is het ook mogelijk om mij te boeken in bijvoorbeeld Antwerpen, Gent of Brussel. Neem contact met mij op om dit te bespreken.

Ondanks dat werken als trouwfotograaf in België mijn passie is, ben ik te boeken voor nog veel meer opdrachten. Denk bijvoorbeeld aan praktische pasfoto’s, portretten van familie en als communiefotograaf.

bottom of page