Huwelijksfotograaf

 
416A8528.jpg

Onze werkwijze

Voorbereiding van de huwelijksreportage

In een verkennend en vrijblijvend gesprek polsen we uitgebreid naar jullie wensen, ideeën, planning, en keuze van locatie voor de huwelijksfoto’s.

Tijdens dit gesprek bespreken we onze specifieke werkwijze en visie op huwelijksfotografie. Samen gaan we ook op zoek naar die speciale momenten die een trouwreportage uniek maken en buitengewone beelden oplevert. Het is in dit opzicht belangrijk dat ik jullie wat kan  leren kennen zodat we er samen een mooie dag vol prachtige herinneringen van kunnen maken.

 
LAL09997.jpg

Oprecht, ongedwongen gewoon jezelf zijn

Daar zorgen we bij lensalot met plezier voor.

 
LAL01869.jpg
 

Locatie, foto's & planning

We laten u de locatie uitkiezen; een plaats die voor uw relatie belangrijk is, een speciale locatie die een verhaal vertelt. Deze locatie en het verhaal bepalen dan de sfeer en de stijl waarin Ik jullie momenten vastleg.

Ik laat jullie uitvoerig de verschillende media bekijken die we aanbieden om uw herinneringen blijvend vast te leggen. Lensalot biedt een ruime keuze aan kwaliteitsvolle fotoalbums met luxepapier, fotoboxen, omlijstingen, passe-partouts. Zeker in een tijd van vluchtige digitale beelden is het zorgvuldig vastleggen van uw speciale dag samen met familie en vrienden, vol geluk, spanning en emoties van heel groot belang.

We stellen een voorlopige dagplanning op zodat u overzicht krijgt en met een zorg minder aan de voorbereiding van uw huwelijksdag kan werken. We bespreken ook de diverse prijsformules die Lensalot aanbiedt. Zo kan u een volledige dagreportage reserveren of kiezen voor een korte fotoshoot tijdens een bepaald moment in het gebeuren. De mogelijkheden zijn divers en op maat samen te stellen.

 
LAL02561.jpg
 

Definitieve datum en vervolggesprekken

Hebt u een goed gevoel bij onze aanpak, de gekozen formule en het vooropgezet budget? Dan geeft u ons uw ja-woord. Vanaf dan plannen wij de afgesproken datum definitief in onze agenda.

Vòòr de trouwdag leggen wij nog één of twee vervolggesprekken met u vast waarin alles nauwkeurig wordt vastgelegd. Er kan immers nog door omstandigheden veel veranderen en in verder detail uitgewerkt worden.

 
LAL09141.jpg
 

Dé grote dag

We begeleiden u vlot door de vastgelegde dagplanning. Dankzij de vergaande voorbereiding zijn wij onopvallend en discreet aanwezig op de achtergrond en leggen alle mooie momenten vast terwijl u met volle teugen geniet.

We gaan vooral op zoek naar die momenten die uw persoonlijkheid als koppel weergeeft. Ik streef steeds naar beelden met spontaniteit & oprechte emotie. Hiervoor werk ik bij voorkeur met natuurlijk licht voor het creëren van tijdloze, intieme en natuurlijk uitziende beelden.

Het fotograferen wordt uitgevoerd met hoog kwalitatief materiaal. Dit veronderstelt een specifieke, intensieve en technische manier van werken dat prachtige beelden oplevert. Het zorgt er tevens voor dat de afstand met de fotograaf klein is, waardoor sterk kan ingespeeld worden op de intimiteit en sfeer, zonder gebruik te maken van flits belichting.

Onze benadering is relaxed met een oog voor detail en sfeer. Uw momenten samen en met familie en vrienden zijn dan ook volledig vrij van storing. We nemen u mee voorbij de grenzen van de standaard huwelijksfotografie om te verrassen met buitengewone en unieke foto’s van uw trouwdag.

 
LAL09170.jpg
 

Boek je Huwelijksfotograaf 
vanaf 999 euro

LAL02561.jpg
 

Onze sterktes

Persoonlijke aanpak met veel humor

Persoonlijk pakket voor iedere trouwpaar

5 sterren recensie op google

Geen verplaatsingsvergoeding.

LAL08916.jpg
 
LAL01881.jpg
 

Maak hier een vrijblijvende afspraak

LAL08307.jpg