Pasfoto fotograaf

Bril op of bril af? Er zijn enorm veel regels waar je aan moet denken bij het maken van een correcte pasfoto.

De pasfoto staat tevens bij veel mensen niet bekend als hun mooiste foto. Gelukkig is dit vanaf nu verleden tijd! Lens a lot verwelkomt je graag in zijn professionele fotostudio waar je je waant in een oase van rust. Stap voor stap begeleidt Lens a lot je door het proces van een goede pasfoto. Zo hoef je je niet meer te schamen bij de paspoortcontrole op het vliegveld en kun je met een goed gevoel op reis. Lens a lot levert supersnel jouw pasfoto’s op zodat je deze direct kunt gebruiken bij het aanvragen van jouw identiteitskaart of paspoort.

 
 

Fotograaf voor familieportretten

Familie, misschien wel het meest dierbare bezit. Hoe mooi zou het zijn om jouw favoriete mensen te vereeuwigen door middel van een prachtig familieportret?

Lens a lot fotografeert families en brengt jouw gezin in 90 minuten op unieke manieren samen in beeld.
Hierbij ontvang je alle beelden in een online portaal in je mailbox binnen 4 weken. Daarnaast ontvang je ook nog een fotoalbum van 20 op 20, zodat je voor altijd naar je dierbaren kunt kijken. Hierin is de ruimte om de persoonlijke voorkeur door te geven in de invulling van het fotoboek. Wil je een familieportret in een studio of toch liever in de natuur? Alles is mogelijk! Lens a lot denkt graag met je mee over een originele omgeving die bij jouw familie past. Met een passie voor fotografie en veel ervaring met het werken met kinderen weet je zeker dat je eindigt met een geslaagd familieportret.

 

Mijn tarieven

Pakketen

Familie

175 euro btw incl

Samen in beeld voor 90 minuten met je gezin. Je ontvangt alle beelden op een online portaal in je mailbox binnen de 4 weken. 

Je ontvangt hierbij een fotoalbum van 20 op 20.  Welke foto's er inkomen bepalen jullie helemaal zelf door een like te geven op ons online portaal. 

Huwelijk

Vanaf 675 euroGraag meer informatie rond ons huwelijksaanbod?

Klik dan hieronder op de knop. ​

Pasfoto's

15 euro btw incl


Welkom in onze studio die rust uitstraalt. 


Leer jullie lokale fotograaf kennen en geniet van onze uiterst snelle service.