top of page

lensalot.be/photobooth-huren 

Photobooth huren bij Lens a lot: get ready to party!

Ben je op zoek naar een unieke manier om jouw verjaardag, evenement of feest op te leuken waar iedereen plezier van heeft en nog lang over zal napraten? Dan is een photobooth huren bij Lens a lot een goed idee! Met onze photobooth kun je zelf een reeks foto's maken die direct worden afgedrukt, zodat niemand deze dag zal vergeten en iedereen met een leuke herinnering naar huis gaat.

Photobooth huren België

Onze photobooth is geschikt voor iedere leeftijd, dus jong en oud kunnen er gebruik van maken. Iedereen zal een leuke herinnering van deze speciale dag of nacht hebben. Bovendien is onze photobooth geschikt voor elk soort feest, zoals verjaardagsfeesten, evenementen op het werk, borrels met collega's of teamgenoten, bruiloften of afscheidsfeesten. Zo kan iedereen aan het einde van het feest een leuk aandenken mee naar huis nemen en zal de gezellige dag of nacht lang bijblijven. Onze photobooth is ook geschikt voor promotiedoeleinden, er zijn dus eindeloos veel mogelijkheden!

Voordelen van een photobooth huren

Het huren van een photobooth voor je volgende feest is een goed idee! Het biedt niet alleen plezier en entertainment voor je gasten, maar geeft hen ook de mogelijkheid om spontane foto's te maken die zij nog lang zullen herinneren. Met de mogelijkheid om de photobooth te personaliseren met verschillende achtergronden en accessoires, kun jij ervoor zorgen dat de foto's perfect aansluiten bij het thema van je feest. Het mooiste van een photobooth huren bij Lens a lot? Wij zorgen voor alles, zo hoef jij je geen zorgen te maken over de opstelling of technische problemen. Als kers op de taart krijg jij een leuk aandenken aan het feest in de vorm van de foto's die gemaakt zijn in de photobooth. Dus waar wacht je nog op? Huur vandaag nog een photobooth voor je volgende feest en maak er een onvergetelijke dag of nacht van!

Maak jouw feest onvergetelijk

Heb jij specifieke decors of props in gedachten en wil je deze benadrukken op het feest? Dat kan! We bepalen samen met jou de sfeer bij het thema dat jij voor ogen hebt. We hebben al een aantal bestaande thema's waar je uit kunt kiezen, maar we bieden ook de mogelijkheid om een thema of decor op maat te maken. Denk bijvoorbeeld aan jouw bedrijfslogo, een specifieke naam, leeftijd voor een verjaardagsfeest of wat je ook in gedachten hebt! Een photobooth huren met Lens a lot geeft gegarandeerd succes op iedere feestlocatie!

Accessoires photobooth

Heb je onze photobooth al gehuurd? Dan weet je dat we standaard een bak met coole accessoires meeleveren, zoals brillen, pruiken, hoeden en boa's. Maar als je nog speciale wensen hebt voor achtergronden of props, laat het ons weten. We hebben een green screen waarmee we bijna elke achtergrond kunnen creëren, en met de juiste accessoires zorgen we voor hilarische foto's. Als je wilt weten wat we allemaal in huis hebben, vraag het ons! Meestal leveren we de photobooth vlak voor je feest af en halen we deze na afloop weer op. Laat ons weten welke datum en tijdstip je de photobooth wilt huren en wanneer we ‘m weer mogen komen ophalen, dan proberen we daar zo goed mogelijk aan te voldoen. We houden altijd rekening met jouw wensen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Voor het opzetten van de photobooth hebben we ongeveer 15 minuten nodig en een stopcontact in de buurt.

Hoge kwaliteit photobooth

Onze photobooth is van topkwaliteit, met professioneel materiaal zoals een touchscreen, een Canon-spiegelreflexcamera en een professionele printer die onmiddellijk op locatie een enorm veel foto's kan afdrukken. Wil je nog meer prints? Vraag ons dan gewoon om een vrijblijvende offerte. Het gebruiken van de photobooth is super eenvoudig: je gasten nemen plaats voor de camera, kiezen de juiste accessoires en volgen de stappen op het scherm. Tevens is het mogelijk om de photobooth af te huren met fotograaf.

Photobooth zakelijk huren

Geloof het of niet, maar een photobooth kan het verschil maken voor je zakelijke evenement. Denk maar eens aan het gezicht van je medewerkers of klanten als ze in groepjes of alleen de booth in stappen, klaar om te poseren voor de camera. De glimlach op hun gezichten zal al snel verraden dat ze zich amuseren en dat is precies wat je wilt op een evenement: een fijne sfeer en goede onderlinge relaties. Dat is nog niet alles! Door de photobooth te personaliseren met het logo of de huisstijl van je bedrijf, maken de foto's een unieke indruk en vallen ze op. Als deze foto’s gedeeld worden op sociale media of gebruikt worden voor marketingdoeleinden kan dit een grote bijdrage leveren aan de naamsbekendheid van je merk. 

Photobooth huren op elke locatie

Het huren van onze photobooth is niet alleen beperkt tot bepaalde steden of regio's, maar is in heel België mogelijk! Of je nu een feest geeft in Antwerpen, Gent, Brussel of ergens anders in het land, wij leveren de photobooth bij jou af! Dit betekent dat je de mogelijkheid hebt om een leuke en interactieve activiteit te organiseren voor je gasten, ongeacht waar je feest plaatsvindt. Een photobooth huren kan al vanaf € 550,- inclusief service en levering. Het is ook mogelijk om de photobooth te huren met cameraman!

Neem contact op

Ben je van plan om binnenkort een photobooth te huren voor jouw feest? Dan ben je bij Lens a lot aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, tot snel!

bottom of page