Jullie bruiloft is als een film die je steeds opnieuw wilt bekijken

En de foto's zijn de frames die het verhaal vertellen. Maar waarom zou je genoegen nemen met slechts één regisseur als je een heel team kunt hebben? Hier zijn enkele grappige, maar echte voordelen van het hebben van een tweede fotograaf op jullie grote dag.

.

Geen Momenten Missen

Eén fotograaf kan soms net zo snel zijn als een schildpad op vakantie. Maar met twee fotografen, zal zelfs de snelste momenten, zoals de eerste kus, niet aan hun lens ontsnappen.

Ogen in de Rug


Terwijl de hoofdfotograaf jullie fotografeert, kan de tweede fotograaf de ogen in zijn of haar rug gebruiken om de reacties van jullie gasten vast te leggen. Jullie krijgen een hilarische verzameling verbaasde gezichten en gelukkige tranen.

ALTIJD EEN PLAN B


Een van de fotografen kan zich verstoppen achter een decoratie of een bloemenvaas, klaar om tevoorschijn te komen als de eerste fotograaf struikelt of per ongeluk zijn lensdop verliest. Een ingebouwde reddingsoperatie, noemen we dat!

Minder Stiekem Hamburgerfoto's


Minder Stiekem Hamburgerfoto's,

Jullie oom met een smartphone heeft zeker al een paar stiekeme foto's genomen tijdens een bruiloft. Maar met twee fotografen kun je die stiekeme hamburgerfoto's vermijden en zorgen voor stijlvolle herinneringen.


Creatieve Chaos


Wanneer je twee creatievelingen samenbrengt, ontstaat er soms wat chaotische magie. De ene kan zich richten op de geposeerde shots, terwijl de andere op zoek gaat naar onverwachte, kunstzinnige momenten.


Een Team van Waaghalsen


Een huwelijk is als een actiefilm. Eén fotograaf kan op een stoel staan om groepsfoto's te maken, terwijl de andere zich op de grond ligt voor een uniek perspectief. Geen uitdaging is te groot voor dit fotografische dreamteam.

Verborgen Talenten


Misschien ontdekt de tweede fotograaf tijdens de bruiloft een onverwachte vaardigheid, zoals jongleren of goochelen. Dat zou best een leuke bonus kunnen zijn!


Met twee fotografen krijg je niet alleen dubbel zoveel foto's, maar ook dubbel zoveel plezier. Jullie bruiloft is een feest, en onze fotografen zijn er om ervoor te zorgen dat jullie lachend door de foto's bladeren..

Klaar voor een Dubbele Portie Lach en Liefde?